Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Bme energetikai...

Milyen a Bme energetikai mérnök szakja?

Figyelt kérdés
Elsősorban arra lennék kíváncsi h mennyire lehet elhelyezkedni az itt szerzet diplomával és hogy mennyire nehéz a szak. De bármilyen információt elfogadok pl: hogy a közösség vagy a tanárok milyenek.

2017. ápr. 8. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Nekem van ismerősöm aki a BSC-t elvégezte ott, de elhelyezkedési szempontból az MSC-t végül vagy villamos vagy gépész irányzatban végezte el.(Pontosan nem emlékszem rá). Egy csomó kreditet pótolhatott végül.

Véleménye szerint jóval kevesebb lehetősége volt mint a fent említett irányzatokon. Most MSC-vel így már vígan dolgozik.

2017. jún. 3. 07:40
 2/2 anonim ***** válasza:
86%

Én régebben végeztem ott. Szerintem nem nehezebb, sőt valamivel könnyebb mint sima gépész vagy villamos mérnök (annál biztos) alapszak de ez egyéni kinek mi a nehéz.

Elhelyezkedni általában el tud amennyire én tudom.

De egy villamos gépész mérnök lehetőségei nagyobbak kevésbé kell magyarázni mit jelent ez a szak. Tanult dolgok hasznosabbak. Egy energetikai mérnök se nem villamos, se nem gépész.

Nem tudom van-e valami elképzelésed vele?

2017. jún. 3. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!