Művészetisek! Tudtok ajánlani jó középsulit? Ami nem olyan erős, de nem is gyenge. És van kolesz? És milyen eleve a művészeti suli?
Én ezt az iskolát ajánlanám, több ismerősöm is járt ide, és imádták. Székesfehérváron található, és van koleszuk is.
Szia! Ttudnék ajánlani egyet Debrecenben: [link]
Unokatestvérem és ismerősöm is járt ide (igaz, nem művészeti tagozatra), de szerették, és alapjáraton, aki odajár/járt, csak jó véleménnyel van róla. Vannak, akik azt mondják, hogy gyenge, de szerintem ez nem igaz. (Ezt azok szokták mondani, akiknek semmilyen kapcsolatuk nincs az iskolával, és csak a rosszalló internetes véleményeknek hisznek, amik persze nem mind igazak.) Viszont tényleg nem a legerősebb, pont megfelelő. Valószínűleg én is ebben a suliban fogok tanulni szeptembertől, úgyhogy akkor már személyes véleményem is lesz róla. A tanárok kedvesek és nézik a gyerekek érdekeit,a művészetisek gyönyörű munkákat készítenek. :) Van kollégium is, a Medgyessysek általában ezt a kollégiumot választják: [link] Szerintem viszonylag jó koli, úgyhogy egy próbát megér.
Mindent összevetve: Szerintem nem fogod megbánni, ha oda jelentkezel jövőre. :)
Békéscsaba: Begart
Nagy színvonalú, jó tanárokkal, a koli kb. Hotel Hilton, nagyon modern, fantasztikus a közeg, a kaja magasan veri az átlag menzákat ( nagyon finom, a meg b menü van )
Tudnék még sokat írni, de keress rá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!