Szerintetek hogy győzzem meg a szüleimet hogy magántanuló lehessek?
Az a helyzet hogy most egyetlen egy napot hiányoztam a suliból de az osztálytársam már tök nyugodtan levázolta írásba hogy ez a pletyka terjeng rólad,meg hogy "eddig baratnak tekintettelek"és stb....én komolyan nem értem hogy mi bajuk de fél éve járok ide és ott tesznek ott kotnek belem ahol csak tudnak.Ellenem forditjak a gyengeségemet és egyszeruen mar nem birom.Egyet tudok hogy nem szeretnék hetfotol oda jarni.Masik iskolat nem szeretnek mert beszokni egy uj kozossegbe nagyon nehez.Viszont a magán tanuló mellett dontottem.Csak 2 es fel honaprol lenne szo ameg vege nincs a sulinak es onnantol kozepiskolas leszek.
Tehat mar beszeltem apaval rola o persze tamogatott bar anyától aggodom,nem tudom belemenne e.Nala a megoldas inkabb az ha bemegy a suliba es kioszt mindenkit,de ugy meg jobban szarba lennék.Meg nem mondtam neki semmit szeretnem a hetvegen megbeszelni vele,de nem tudom hogy mit csináljak hogy bele menjen.Igy is azzal jott hogy ma is csak kitalaltam hogy rosszul vagyok es nem akarok iskolaba jarni.Nem tudom tenyleg hogy hogy vazoljam le neki a dolgot.
Ha minden tinihiszti után elmennének a gyerekek magántanulónak, akkor nem járnának a diákok iskolába.
Magántanulóságot nálunk az igazgató engedélyezi. Általában egészségügyi vagy sport okokból adja meg az én sulimban. Ha bemész és mondod hogy a Pisti csúnyát mondott rólam és a Kati ferde szemmel néz rád ezért szeretnél magántanuló lenni akkor kiröhögnek.
Ilyen az élet. Szokd meg, hogy a középsuliban is lesznek problémáid és a problémák elől ne futamodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!