Nyelvtanulás egyetem előtt, lehetséges?
Figyelt kérdés
Egyetemre készülök hamarosan. Viszont eddig középiskolában németet tanultam de nagy sikereket nem értem el benne, megértetni meg tudom magam de semmi több. Ezért nyáron szeretnék elmenni angol nyelvi előkészítő tanfolyamra, és eljutni angolból az alapszintig, persze ha lehetséges tovább is.. Viszont a szak amire szeretnék menni nézegettem a tantárgyait és első félébe már lesz "Gazdasági és üzleti szaknyelv l." és az lenne a kérdésem, hogy középfokú nyelvtudás nélkül mennyire lehet teljesíteni ezt a tantárgyat, lehetséges vagy szinte lehetetlen?2017. márc. 28. 21:41
11/13 A kérdező kommentje:
Egy kérdésem lenne még, hogy ezek a szaknyelvi tárgyak ezen az oldalon úgy vannak feltüntetve, hogy 0 kreditet érnek. Ez tényleg így van vagy csak elírás?
2017. márc. 29. 23:23
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget.
2017. márc. 31. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!