Zaklat az osztályfőnököm?
4 éve tanít már de az idei évben nagyon elszaladt vele a ló... Előtte is fenyegetőzött meg stb de idén mar telefnon is stb..
Van hogy napi 3x-4x felhiv volt rá őélda hogy 11 ora utan hívott és éjfél utan messengeren irt .. Mai napon 12x hivott par óran belül 3 sms és 3 messenger üzenet.. eközben fenyeget hogy megszivat lemondja az osztály fotozast a többieknek irt hol vagyok ha nem valaszolok meg idegesebb lesz.. ma már hánytam olyan ideges voltam legtöbbször kedvesen ir de ugy gondolom hogy ez sok foleg hogyha nem valaszolok egybol es nem hagyja abba.. ha nem az van amit ő akar dolgozatot irunk szaktanarit kapunk nem tanít szandékosan.. az igazgató nem tesz semmit hiána szolunk már remegve megyek iskolába.. tanácsokat szeretnék kérni mit tegyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!