Lehet esélyem a debreceni Dienes nyelvi előkészítős osztályába, ha ideiglenes rangsorban 35. vagyok, de csak fél osztályt indítanak? Az elmúlt években hanyadik helyen volt az utolsó bejutott?
A motiváció már megvan, mert a többi sulinál is nyelvi osztályokat írtam be, csak a Dienest a lap végére hagytam "ha esetleg elrontom a központit" alapon. Tehát ugyanúgy végigcsinálom majd, mintha pld. az Ady-ba vettek volna fel, az már más kérdés, hogy melyikben milyen az oktatás szintje, de nagy különbség nem lehet szerintem...:D
Egyébként szóbeli felvételin mosolygósak és kedvesek voltak a tanárok, ellentétben pld. a Csokiban csak elhadarta mindenki a mondanivalóját és ment dolgára, így nőtt a szememben a Dienes :D
Szóval már csak az a lényeg, hogy legalább oda felvegyenek :)
Az utolsó vagyok megint, szerintem jól tetted, hogy a legutolsó helyre írtad be a Dienest.
Évről-évre romlik itt a színvonal...
Mesélsz róla, hogy milyen volt a szóbelid? :)
Kik szóbeliztettek?
Előző vagyok...megnéztem..szóval most indul gimis tagozat. Ezek szerint nem volt elég érdeklődés tavaly a szakközép iránt, mert most 4 indult, gimis osztály meg egy sem.
Na sok sikert!!!
Szia végülis felvettek? :)
Mert én odamegyek kéttannyelvűre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!