Gundel szóbeli! Mit szoktak kérdezni?
Figyelt kérdés
Aki esetlen volt már ott szóbelin,mert én ma megyek. Az segítsen... pincér szakra mennék de nem tudom,miket fognak kérdezni?2017. márc. 7. 09:48
1/1 anonim válasza:
Én már majdnem 10 éve voltam szóbelin, akkor 1 tanárnál szóbeliztem, rólam kérdezett egy párat, utána adott egy pár soros szöveget, amire hagyott pár percet, hogy értelmezzem, ezután hangosan (annyira, hogy ő hallja) felolvastatta a szöveget, és el kellett mondanom a szöveg tartalmát (amiben az volt, hogy ha erdőben járunk, ne szemeteljünk, ha tüzet rakunk, ne hagyjuk égve, stb., szóval a szokásos tanmese). Utána azt kérdezték, hogy ha jönne egy külföldi turistacsoport Budapestre, akkor hova vinném őket (nevezetességekhez).
15 percnél nem tartott tovább a szóbeli. Nem vettek fel, mivel felvettek oda, amit elsőnek jelöltem meg.
Lehet, hogy azóta változott a szóbeli menete, ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!