Az osztálytársamnak lenne így esélye a Berzsenyibe?
Nyelvtan : 4
Irodalom :4
Matek :3
Idegennyelv: 5 d
Kémia 4
Biosz :4
Föci : 4
Töri : 5
Az írásbleik amiket kb. Ír azok ilyen 68 pont körül mozognak. Ez a hetedik féléves és mondom hogy tudna javítani de nagyon küzd hogy ilyen szinten maradjon , de többre is képes lenne. Szóban nagyon jó abból szerzi az ötöseit , a humán tagozatra menne mivel azt szereti és érdekli is. Azt mondta hogy abból most ötösre áll. Lenne még esélye ?
Jaj tényleg, ne haragudj, nem láttam hogy humánra mész. :D
Hát nem tudom, kevés az esély, mindenesetre sok sikert!
Lelehet pontozni, de a BDG azert egy eros suli. Ha mar altalanosban kuzd 3-4esert plusz 68 pontokat ir, akkor stresszhelyzetben, 8.-ban elokeszito mellett tanulni...lehet tul magas lesz neki a lec egy Berzsenyihez...persze meglehet probalni, de legyen biztos B es C terve! Anno 7.ben en is borzasztokat irtam, sok gyakorlassal siman osszehozhat egy 72-4 pontot! A jegyei pedig lehet keves oda (legalabbis ha nem huzza fel oket) mert egy 4,6-7es atlagot elvarnak azert.
Engem most 74 ponttal, 49 hozott es 49 pont szobelivel vettek fel humanra. ez ossz 172 pont, olyan 165 korul mar jo eselye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!