Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki tud kémia tagozatos...

Blanka1100 kérdése:

Valaki tud kémia tagozatos Fejér megyei gimnáziumot?

Figyelt kérdés
Sokat kerestem, de eddig nem jutottam semmire. Fontos lenne, hogy tudjam mennyire tanítják jól, mások tapasztalataira lennék kíváncsi, vagy aki éppen oda jelentkezett elmondására vagyok kíváncsi. A válaszokat előre köszönöm :)

2017. márc. 6. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Veszprém megyében a Vetési Gimiben van olyan tagozat
2017. márc. 10. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Az nem Fejér megyében található. Azért nagyon köszönöm a választ. :)
2017. aug. 22. 01:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyébként azóta már felvettek egy szakgimnáziumba, Baranya megyébe jelentkeztem végül. A kollégium miatt féltem, de nem kellett volna, ha egy jó iskoláról van szó (vagy legalábbis jó megoldásnak tűnik a szakgimnázium-az én esetemben), akkor szerintem megéri, ha távolabbra is kell emiatt jelentkeznie.

Remélem, aki ezen gondolkodott, és látta a kérdést, az ezzel a kommenttel előrébb van.

2019. júl. 3. 20:02
 4/4 anonim válasza:
Én most fogok jelentkezni kémia szakra az Ipariba. Más gimit nem ismerek sajnos, de keresgélek. A kollégiumos válaszod pedig megnyugtatott.
2020. szept. 25. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!