Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi értelme van 80 ezer forinto...

Mi értelme van 80 ezer forintos albérletet kivenni egy huszadrangú egyetem büfészakja miatt?

Figyelt kérdés

Több ismerősőm leszólt/kinevetett már, amiért egy "igénytelen", 4 ágyas, közös fürdős, olcsó egyetemi koliban lakom.

Ők azzal jönnek, hogy kizárt számukra a kollégiumban lakás, de még szobát bérelni is kevés, nekik egy teljes lakás kell! Ès ilyen Eszterházy Egyetem mozgóképkultúra, Debreceni Egyetem földrajz/történelem vagy kommunikációtudomány szakra járnak...hát ezekkel a diplomákkal kb. ugyanott fognak tartani mint egy érettségivel, felesleges milliókat kidobni az ablakon és szegény szüleiket lehúzni, hitegetni...egyik ismerősöm pont nyáron végzett földrajz szakon, most összeszerelő egy gyárban minimálbèrért, teljesen megérte a sok kiadás.

Ezek az emberek miért nem látják át a saját hülyeségüket? Járjon egyetemre nyugodtan mindenki, de azért igazítsa a kiadásokat a várható eredményhez.

2017. márc. 3. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
De a kedves kerdezo vajon mit tanul??!!!
2017. márc. 3. 23:40
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit elkanyarodtatok a kérdéstől.:D A lényeg az, hogy tényleg nem mindenki vágyik koliba. Én 2 évig kolis voltam, jó volt, de elég volt mostmár. Nem vágyom arra, hogy 4en legyünk a szobában, és állandóan a buli menjen. Tanulni szeretnék, nyugodt életet, úgyhogy albérletre váltottam. Szerintem gyerekes azért az, ha valaki emiatt szól le. Ha neked ez megfelel, akkor nekik semmi beleszólásuk. Ők meg szerintem annyira nem tudnak alkalmazkodni másokhoz, hogy azért bérelnek saját lakást, nehogy a konyhán vagy a fürdőn is osztozkodni kelljen. Ezeket az embereket nézném meg 10 év múlva, hogyan boldogulnak egy házastárssal, 3 gyerekkel és 2 kutyával.:D
2017. márc. 3. 23:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha van kolesz, minek az albérlet
2017. júl. 3. 02:26
 14/14 anonim ***** válasza:
44%
Meg van olcsóbb albérlet is
2017. júl. 3. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!