Mi értelme van 80 ezer forintos albérletet kivenni egy huszadrangú egyetem büfészakja miatt?
Több ismerősőm leszólt/kinevetett már, amiért egy "igénytelen", 4 ágyas, közös fürdős, olcsó egyetemi koliban lakom.
Ők azzal jönnek, hogy kizárt számukra a kollégiumban lakás, de még szobát bérelni is kevés, nekik egy teljes lakás kell! Ès ilyen Eszterházy Egyetem mozgóképkultúra, Debreceni Egyetem földrajz/történelem vagy kommunikációtudomány szakra járnak...hát ezekkel a diplomákkal kb. ugyanott fognak tartani mint egy érettségivel, felesleges milliókat kidobni az ablakon és szegény szüleiket lehúzni, hitegetni...egyik ismerősöm pont nyáron végzett földrajz szakon, most összeszerelő egy gyárban minimálbèrért, teljesen megérte a sok kiadás.
Ezek az emberek miért nem látják át a saját hülyeségüket? Járjon egyetemre nyugodtan mindenki, de azért igazítsa a kiadásokat a várható eredményhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!