Kőbányai Szent László Gimnázium emelt angol csoportjába mennyi az oszálylétszám? Hány fővel indul? Esetleg van aki odajár és pontosan meg tudja válaszolni?
Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 00:14
1/5 anonim válasza:
4 éves emelt angol tagozatra általában 20-26 főt szoktak felvenni, az osztálylétszám nem tudom, mennyi (de gondolom úgy max. 30, de lehet, hogy kevesebb)
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ:-) biztam benne, hogy nem fél osztályt inditanak. De sajnos 1 ponttal csúsztam le a meghallgatásról.
2017. febr. 26. 17:40
3/5 anonim válasza:
Fuuu basszus, az nagyon idegesito lehe -.-""
4/5 A kérdező kommentje:
Hát szomorú vagyok eléggé, mert úgy látjuk a kintűnő bizi már nem elég bizonyítás sok suliban. Pedig az több év munkája. Még sem ez számit nagyobb mértékben, hanem hogy 2x45 perc alatt hogyan teljesítessz:-(((( A Madách is 2 ponton múlott:-( Kitűnő bizivel, 72 ponttal még egy meghallgatásig sem jut el a diák idén ezekbe a sulikba.:-((
2017. febr. 27. 07:14
5/5 anonim válasza:
De az a vicc, hogy 72 pont központi nem is rossz, sőt, 70-től már minden évben jónak számít :OOO
Szóval fura. Egyébként a Madáchra is, ha kérdezted volna, azt mondom, tuti behívnak. Fura...
De az érthető, hogy csak úgy a kitűnőt miért nem értékelik annyira. Sulija válogatja, hogy milyen jóindulatúan kapod meg a jegyeidet, van olyan suli, ahol nem kell megdolgozni érte, hanem órai figyeléssel + háziírással 5-ös vagy (általános sulim is ilyen volt, én is így voltam kitűnő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!