Vörösmarty Mihály Gimnázium szóbeli?
Figyelt kérdés
Ki jelentkezett a Vörösmarty-ba a médiára? Hány ponttal? Ugye nem kell majd énekelni ?2017. febr. 20. 22:22
1/3 anonim válasza:
Szia! Én a Vörösmarty médiára jelentkeztem!! Nekem 60 pontos lett ami nem túl jó :/ Neked?
2/3 Mister7941 válasza:
Sziasztok! Én már VMGs vagyok, és szerintem a szóbeli az összes suli közül a legjobb hangulatban szokott telni:D Énekelni csak akkor kell, ha drámára jelentkeztél, de igazából akkor sem baj ha nem tudsz, csak ad elő nagyon magad! Médiára pedig elég ha viszel magaddal egy kis kreativitást, és ha tisztában vagy az napjaink média szereplőivel, valamint a régi nagy emberekkel ezen a területen (színészek, rendezők, politikusok, stb)
3/3 Kajdi Adrienn válasza:
Sziasztok, az én lányom is a médiára jelentkezett, 42 hozott pontja és 75 pontos kp-i irásbelije van. Remélem behívják szóbelire! Pár mondatban le tudjátok irni hogy szóbelin mire számitson? Mennyire kell hogy "Média " tapasztalata, ismerete legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!