Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy zajlik a biológia szóbeli...

Hogy zajlik a biológia szóbeli az Érdi VMG-ben?

Figyelt kérdés

Miket kérdeznek,tételhúzás,hogy zajlik a "feleltetés",melyik témákra kell jobban ráfeküdni stb. Minden érdekel. Nagyon be vagyok parázva már, most februárban szóbelizek.

Köszi előre is :)

2017. jan. 29. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:

A tételeket megtalálod itt: [link] "Tájékoztató a biológia-kémia tagozatról" fülnél. És a második oldalon már írják a biosztételeket. Illetve itt is meg lehet nézni: [link] (14. oldal)

A 15 tételből húznod kell egyet. Lesz egy kis időd kidolgozni, hogy mit fogsz mondani, és utána ha szólítanak, elmondod, hogy mit tudsz az adott tételről. Utána még kérdezhetnek pár segítő kérdést, amit a tételben még fontosnak találnak, de még nem említettél, majd saját magadról is kérdeznek párat (pl. hobbik, mit csinálsz a szabadidődben stb.).

Ennyi. Sok sikert :)

2017. jan. 29. 15:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

A tételek már megvannak :)

2017. jan. 29. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
én anno semmit se tanultam mégis felvettek pedig zseni sem vagyok és a témához is nehézkesen tudtam hozzászólni nem kell parázni
2017. febr. 2. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!