Christin Chasor kérdése:
Xantusok! Mi volt a szóbeliteken? Kéttannyelvű szakról tudnátok mesélni?
Figyelt kérdés
a szóbelin lesz angol nyelvű beszélgetés vagy csak az írásbeli van?2017. febr. 20. 18:32
1/6 anonim válasza:
Van angol nyelvű elbeszélgetés is a szókincs követelmények címszó alatt lévő témák alapján file:///C:/Users/Anna/Downloads/Felv%C3%A9teli%20k%C3%B6vetelm%C3%A9nyek%20angol%20nyelvb%C5%91l%20(1).pdf
2/6 anonim válasza:
(bocsi, az a saját gépemről lett lementve, azt a "linket küldtem, bocsi :S Szóval itt van: [link]
3/6 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lettem volna. Próbáltam megnyitni de azt írja,hogy nem jól kett begépelve a link. Megpróbálnád még egyszer?
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi
2017. febr. 21. 08:13
5/6 Smithedó válasza:
Szóbelin először volt egy írásbeli teszt, 60 perces, benne nyelvtan, fogalmazás.Utána egy másik teremben húzni kellett egy szöveget (magyarul), értelmezni, és 3 kérdésre válaszolni a szöveggel kapcsolatban.
Megnézték a füzeteket, ellenőrzőt, megkérdezték, hogy miért ide szeretnél jönni.Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak:-))
6/6 anonim válasza:
Köszönöm a válaszodat! Én pénteken megyek. Nagyon izgulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!