Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szent István egyetem (Budapest...

Szent István egyetem (Budapest)? Van aki oda jár?

Figyelt kérdés

Valaki mesélne róla?:) oda szeretnék menni jövőre (a tájépítészeti szakot jelöltem meg elsőként)

Milyen az egyetem/gólyatábor/közösség/tanulandó anyag mennyire nehéz/ mennyire nyomatják a matekot,nagyon mérnöki?/ mennyi esély van oda bekerülni?

2017. febr. 13. 20:56
 1/1 anonim ***** válasza:
31%

Röviden egy jó egyetem, egy híresen gyenge és kifejezetten rossz campusának, egy mégis egészen jó szaka.

Tudnod kell, hogy ezt ugyan most Szent István Egyetemnek hívják, ami kétségtelenül a legjobb agráregyetem az országban, de ez a Budai Campus nem más mint a volt kertészeti egyetem karai ami már régen is komolytalan kamuintézménynek számított, de azóta még ahhoz képest is jelentősen leépült.

Tehát egy jó egyetem, nagyon gyenge és rossz hírű campusáról van szó.

Viszont, hogy jó hírt is mondjak, az általad választott Tájépítész szak viszont csak itt érhető el így kétségtelenül a legjobb az országban. Maga a tájépítészet szép hivatás, érdekes alkotó munka.

Tájépítész akkor legyél, ha szereted a parkokat, kertművészetet, szereted a növényeket és szeretsz rajzolni. A matek nem igazán komoly, ettől nem kell félned. Nyugodtan jelöld meg első helyen ezt a szakot, ha érdekel, viszont azt javaslom, hogy más szakot ezen a karon ne jelölj meg, akkor inkább válassz valamit a SZIE Gödöllői Campuszának szakjai közül (természetvédelmi mérnök, környezetmérnök, agrármérnök, vadgazda mérnök)

2017. febr. 14. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!