Nektek hogyan marad elég pénzetek az egyetemre?
Lányok,ti hogyan oldjátok meg,hogy mindenre eleg legyen a pénzetek(kaja,buli,egyetem,ruha stb)?
Mert nekem segítenek a szüleim valamennyit,dolgozok is(nincs rá annyi időm nint szeretném),mégsem igazán elég a pénzem. Anyáék megtehetnék hogy sokat segítsenek,de nem akarnak:D
Ti hogy okdjátok meg?
20L
Havi 20 ezer forintból élek. (lakhatáson kívül és bérleten kívül)
Én főzök, nem járok bulizni, spórolok mint állat. Amikor tudok, azt eszem, amit a szüleim főznek. Ruhákat akkor veszek, amikor van munkám és kapok pénzt.
Néha a barátnőimmel beülök ide-oda, a barátommal elmegyünk moziba - ez is belefér.
(A legdrágább kiadásom a kaja után amúgy a védekezés.... :D De azon nem nagyon lehet spórolni.)
Írd be a google-be: egytemista lány támogatót keres.
Az ilyen felszínes libáknak úgyis ez kell...akkor majd lesz elég pénzed a rucijaidra!
puncs.hu - és meg van oldva minden gondod.
Nagylelkű támogatók viselik minden kiadásod, és még marad is... :D Persze, csak, ha nem vagy dagadt.
gyomor az kell hozzá, mondjuk.
Én havi kb 50 ezer Ft-ból élek, ebből az albérlet kb 30 ezer, a hazautazás és visszautazás (minden hétvégén) összesen kb 9 ezer Ft, a maradék 11 ezer Ft megy el EGÉSZ hónapban kajára, füzetre/tollra/háztartás-pipere cuccra.
Bulizni ritkán bulizok és akkor is csak 1-2 kólát vagy vodka-narancsot iszok, tehát nem pazarlok el sok pénzt piára sem.
Nem eszek gyors kaját, minden hétvégén itthonról viszek ételt, minimum 3 napra, de van hogy egész hétre tudok vinni, olyankor max 1-2 reggelit kell vennem.
Ruhát ritkán veszek, nem is értem, hogy miért kéne minden héten/kéthetente/havonta venni valamit. Ha van 3-4 nadrágod, meg 4-5 pulcsid, pólóid, felsők, simán tudsz jólöltözött lenni, nem kell hozzá 10-15 nadrág, meg a 20. pulóver. Tehát akkor veszek ruhaneműt, amikor kell. Ugyanazt a cipőt hordom télire, mint amit tavaly és tavaly előtt, mert semmi baja, téli kabátra szintén ez igaz.
Nem lehet, hogy kicsit nagyok az igényeid a jelenlegi helyzetedhez képest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!