Mi a véleményetek arról, hogy be lehet-e kerülni innen, Magyarországról a Harvarda?
Figyelt kérdés
Teljesen komolyan kérdezem. Ez a legjobb egyetem, nyilván szívesen járna oda az ember lánya. Kinek mi a véleménye erről? Esetleg valakinek járt oda ismerőse, rokona? :) Köszi előre is.2017. febr. 9. 17:39
1/3 marcusek válasza:
Ki kell tudni fizetni a tandíjat, ami 10 és 40 ezer dollár között mozog (2.5-12M Ft) évente, és persze ebben nincs benne a lakhatás,étel,ital stb.
2/3 anonim válasza:
Igen, be lehet kerülni, ha kiemelkedő eredményeid vannak és nem zavar, hogy egy csomó tesztet kell megírnod hozzá (ACT vagy SAT, és 2 SAT subject, és ajánlott egy language profiency teszt).
Itt találsz bővebb információt:
Én mondjuk undergrad képzésre biztosan nem ide mennék, mert marha drága és 4 évig ekkora összeget nincs módomban előteremteni és azokon a területeken, amelyen a Harvard graduate programjai igazán erősek (Medical, Dental, Law, Business) kb. senkit nem érdekel, honnan van az undergrad diplomád (a munkáltatókat sem), úgyhogy érdemesebb olcsóbb, de színvonalas state university-re menni az Ivy League helyett.
Az előző válaszoló kicsit alábecsülte a költségeket, a 2016-17-es évben így néz ki a költségvetés:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valahogy éreztem, hogy a pénz lesz a legnehezebben megoldható feltétel.
2017. febr. 9. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!