Kajdi Adrienn kérdése:
József Attila Gimnázium Budapest. Esély?
Figyelt kérdés
Sziasztok, lányom most írt központi felvételit. Nagyon szeretne bejutni a JAG-ba. angol-olasz, angol-spanyol vagy angol-francia tagozatra. Kéttannyelvűs suliba járt 8 évig, angolt tanult. 75 pontos központi felvételit írt és 42 pontot visz. Esélyes? Vélemény?köszönöm!2017. febr. 8. 09:08
21/35 anonim válasza:
#19: 123 ponttal miért ugranátok a szóbelit? Az jó oda, már 118-tól behívnak. :)
22/35 anonim válasza:
Az első akadályt ugrotta, így értettem. Nem lesz idén ezzel a ponttal sem egyszerű, de reménykedni elég. A szóbelin még nagyon rendeződhet a mezőny. Különben kint már a szóbeli beosztás a Jóskában. Ti melyikre jelentkeztetek?
23/35 anonim válasza:
Egy jó szóbelivel tuti felvesznek ;)
Én spanyol orientációs osztályba,spanyol nyek-re, francia orientációs osztályba és francia nyek-re jelentkeztem.
24/35 anonim válasza:
Remélem akkor a lányommal osztálytársak lesztek! :-)
26/35 anonim válasza:
Sziasztok! Kint van az ideiglenes lista. Hogy sikerült? Osztálytársak lesznek a lányok? :-)
27/35 anonim válasza:
Nem hiszem..160. és 119. Vagyok spanyolon
Francia nyeken 80,oda még talán felvesznek..
28/35 anonim válasza:
Ne add fel a reményt! Az oktatási hivatal oldalán fent vannak az elmúlt két év beiskolázási adatai. Tavaly spanyolra az utolsó helyen bejutott rangsorszáma 176. volt!!! Nézd meg, ha kell írj és megírom, hogy találod meg! A lányom: Angol NYEK 28., Angol/olasz 39., Angol/Spanyol 52. Annyira örülünk. Szorítok a gyerekeknek!
29/35 anonim válasza:
Utolso!nekem is eltudnad kuldeni hogy mennyivel vettek fel tavaly az utolsot?
30/35 anonim válasza:
Ez függ a tagozatról, de gyorsan kiírtam neked.
Angol NYEK (haladó) 160 pont - 95. rangsorszám; angol(kezdő) 160 pont - 85.; francia NYEK 120 pont - 100. rs; spanyol NYEK 152 pont -106. rs; Orientációk: olasz 143,5 pont - 150. rs; spanyol 149 pont - 176. rs; biosz 145 pont - 50. rs; matek 157,3 pont - 72. rs.
Ha figyelembe veszed, hogy idén 5 ponttal magasabb volt a szóbeli ponthatár és ennyivel eltolod a pontokat, akkor lehet pontosabban látsz. Írj, ha kell még infó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!