Kajdi Adrienn kérdése:
József Attila Gimnázium Budapest. Esély?
Figyelt kérdés
Sziasztok, lányom most írt központi felvételit. Nagyon szeretne bejutni a JAG-ba. angol-olasz, angol-spanyol vagy angol-francia tagozatra. Kéttannyelvűs suliba járt 8 évig, angolt tanult. 75 pontos központi felvételit írt és 42 pontot visz. Esélyes? Vélemény?köszönöm!2017. febr. 8. 09:08
2/35 anonim válasza:
Szia Adrienn!
Az én lányom is oda szeretne menni. :-) Küldök egy linket, ami korábbi évek beiskolázási adatait tartalmazza. Ott láthatod a különböző tagozatokra bejutott tanulók sorszámát, pontszámát (persze csak stat. jelleggel). [link] Mivel szignifikáns különbségek vannak, érdemes a tagozatok között jól körülnézni! Sok sikert nektek is!
3/35 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon köszönöm :) Nektek hogy sikerült a felvételi?
mind3om angol és idegen neyelv tagozatot megjelöltük.üdv Adrienn
2017. febr. 9. 11:30
4/35 anonim válasza:
49 pontot visz és 74 pontos lett az írásbeli. Nálunk a Angol/spanyol v. olasz orientáció az 1. ill. 2. helyen, utána az angol haladó NYEK. Nálatok?
5/35 A kérdező kommentje:
Szia! Elsö helyen angol -olasz, második helyen angol-spanyol és harmadik helyen angol-francia :). És tegnap kiderült hogy nem 42 hanem 43 a hozott pont, kis adminisztrácios hiba történt. Kíváncsian várjuk hogy behívjál e szóbelire :). Viszont a link amit adtál nem nyilik:(
2017. febr. 10. 07:37
6/35 anonim válasza:
Próbáld ezt. Ez nekem működött.
7/35 anonim válasza:
ezek NYEK-esek? mert látod majd a táblázatban, hogy mi az esélyesebb. Segít az esetleges módosításnál
8/35 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt már látom :). Háát, nem alacsony pontszámok...Annyi lenne még a kérdés hogy valóban csak nyekre van angol szóbeli? Mert a sima angol- egyéb párositás csak az általános elbeszélgetés plusz szövegértésben van benne.
2017. febr. 10. 09:59
9/35 anonim válasza:
Igen, nekünk is ez az infónk van. NYek-es osztályt jelöltetek? vagy csak a sima orientációt? A Jóska nagyon népszerű már így is, és jön föl. Én bízom egy jó szóbeliben és akkor bent lesznek. :-)
10/35 A kérdező kommentje:
Szia:)!csak nyelvi orientáció lett jelölve,NYEKnem lett jelölve. Most hivtam a sulit, valóban csak NYEKen van angol szóbeli,nyelvi orientácion nincs csak a sima szobeli. Remélem összejön a lányoknak a suli :)
2017. febr. 13. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!