Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A budapesti Apáczaiba titeket...

A budapesti Apáczaiba titeket hány ponttal vettek fel (tavaly)?

Figyelt kérdés
Nekem a matek 41 pont, a magyar 46 lett, maxot viszek, viszont ez még csak 74 pont így, ha maxot szóbeliznék, aminek viszonylag kicsi az esélye, akkor is csak 99 pont... Szerintetek mennyi esélyem van? Tavaly kb hány ponttal vettek fel embereket főleg a komplex természettudományi szakra? Előre is köszi a válaszokat!

2017. febr. 6. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Itt megnézheted.

Én úgy látom a legkisebb pontszám akit felvettek komplexre az 66 pontot írt.

88 pont már az erős közép volt azt hiszem.

Szerintem nem lesz olyan nehéz majdnem max pontot szóbelizni, nem is a tudást nézik hanem a logikát.

Nem kell nagyon aggódnod ;)

2017. febr. 7. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! Egy komplett hegy esett le a szívemről!
2017. febr. 8. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy voltál-e a műveltségi versenyen, mert, ha ott elértél helyezést, akkor biztos a behívás :) Mellesleg, a tesóm két éve felvételizett és neki 69 pontja volt összesen(az apáczais pontszámítás szerint), de így is behívták szóbelizni, majd maxos szóbelivel fel is vették. Szerintem nagyon jó esélyekkel indulsz, hisz 110 pontot tudsz elérni összesen és abból 99 pont nagyon erős. Mindenesetre hajrá!
2017. febr. 10. 20:32
 4/4 bbmarta ***** válasza:
Az Apáczai már ma estére kitette a behívási ponthatárokat! Hajrá mindenkinek!
2017. febr. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!