Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kb.70 pontos lett a felvételim...

Kb.70 pontos lett a felvételim, így semmi esélyem nincs a Fazekasba (BP) ugye?

Figyelt kérdés
Rengeteget tanultam és dolgoztam azért, hogy jól sikerüljön a felvetelim, és haragszom magamra, hogy csak 70 pontot sikerült összehoznom. A Fazekasban a termtud. tagozatra szerettem volna menni. Kitűnő vagyok, országos versenyeken veszek részt. Van esélyem ezzel a 70 ponttal?

2017. jan. 30. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is kitűnő vagyok, és mégis elszúrtam a felvételit, csupán 78 pontot zsebeltem be .Nagyon mérges vagyok magamra, de ez van. Szerintem ne add fel.Mindenképpen tedd be az első helyre.Nagyon sok jó gimi van: Madách,Apáczai,VMG,Verespálné..igaz, hogy az EJG (Eötvös) is ide tartozik, de oda 80 alatt nem vesznek fel szerintem senkit. A te osztályodba,hova akarnak menni, hány ponttal?
2017. jan. 30. 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:

De kitűnő vagy, az is számít -

Ha behívnak szóbelire és ott nagyon jól szerepelsz, még lehet azért esélyed

2017. jan. 30. 17:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak itt az a probléma, hogy nem mindekit hívnak be szóbelizni, csak azt, aki elérte azt a bizonyos ponthatárt.
2017. jan. 30. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, tavaly a Fazekas D-be 120 ponttól hívtak be embereket, tehát te idén pont beférnél
2017. jan. 31. 18:07
 5/12 A kérdező kommentje:
D? Az az általános tantervű tagozat, vagy tévedek?
2017. jan. 31. 19:16
 6/12 anonim ***** válasza:
22%

Hát úgy van, hogy:

A= 6 osztályos (6.-tól)

B= -''-

C= matek tagozat ( spetzmat)

D=Term.tudomány

F= humán( irodalom,nyelvtan..)

Ny= 0.( nyelvi előkészítő) amiből 10.-re ,,E" lesz

2017. jan. 31. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Te egy másik Fazekasról beszélsz, előttem szóló...

Az A a társadalomtudományi tagozat, a B a természettudományi, a C a specmat és a D az általános tantervű. :) Ezek közül az A és a B négy, míg a C és a D hatosztályos.

Kérdező: szerintem van esélyed. Bár nekem hála jól sikerült a felvételi, de ide járok, és van, akiknek 70 körül sikerült. :)

Azt szokták mondani, hogy 175 összponttól van esélyed (szóbelivel együtt). Sok sikert! :)

2017. febr. 1. 12:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezzel most megnyugtattál!:))) Akkor ne temessem a dolgot?
2017. febr. 1. 15:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rosszul tudom, bocsánat. A 2-vel előttem szóló hány pontot írt? Es hova akar menni? (Aki a Fazekasba jár)
2017. febr. 1. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: ne temesd. :) A határon vagy, de nekem van egy olyan ismerősöm, aki 66 ponttal került be, de a szóbelije nagyon jól sikerült, és sok versenyeredménye volt. Azóta kitűnő itt, idén végez. :)

Ixa: ha rám gondoltál (#7-es), én már most is oda járok, a felvételim pedig 88 pontos lett anno.

2017. febr. 2. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!