Szerintetek van esélyem a Debreceni Fazekasba (matek szakra) hogy felvegyenek?
Figyelt kérdés
A központit eléggé elrontottam :/ Magyar 39 matek pedig 35 pont lett.. A szóbelis anyagot már tudom, azzal nem lesz gond, amúgy meg kitűnő vagyok (egy angol négyes kivételével..)
Még gondolkoztam ott a francia kéttan-on azon biztos több esélyem van nem?
Egy kétségbeesett 14/L
2017. jan. 25. 19:46
1/2 anonim válasza:
Ott a kitunot nem annyira verik nagy dobra,mert akit felvesznek mindenki az.A tavalyi ismerősöm 83 ponttal vették fel utoljára pont a francián tanul.Próbálkozz,az az 1 négyes nem kellett volna,esetleg még ma menny javítani ha lehet.
2/2 anonim válasza:
Engem felvettek 70 pontos központival kéttanra, simán bent voltam a rangsorban, pedig a matekot nagyon elrontottam(a hozott átlag és a szóbeli max pont volt mellette). A matekos osztáyokról nem sokat tudok, de szerintem van esélyed, csak sikerüljön jól a szóbelid;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!