Veszprém Vetési gimnázium és Padányi szakgimi. Pro kontra?
Nem tudom eldonteni melyikbe menjek. B.füreden lakok és mindenképpen veszprémbe tanulnák tovabb. Az egeszségügybe helyezkednék el legszivesebben.:) a felvetelim pontszámai nagyon jok lettek: magyar 42 matek 45. A biziket nezve 50 pontbol 49et sikerult elhoznom eert gondolom felvesznek ilyen eredmennyel a vetesi biosz szakra (a padanyi egeszsegugyre meg fokepp)
A celom az orvosi egyetem. A kerdesem az lenne h mikor kell kelni pl vagy hogy es hanyas busszal jarhatnek be, es persze velemenyeket kernek.
Nagyon koszonom a valaszokat surgos a tema :P
Busz tekintetében gyakorlatilag mindegy, mindkettő Veszprémben van. Szerintem csináld azt, hogy elmész szóbelizni a Vetésibe (mert ott kell!), aztán meglátod, milyen benyomásaid lettek ott a suliról, és még később is variálhatsz. Lóczy bioszon nem gondolkodsz? Ha sorrendet kéne felállítani három biosz köszt, akkor V, L, P.
Nektek még nem kellett leadni a papírt?
Igazábol megjeloltem mar a vetesit. Elmegyek szobelizni, voltam ott nyiltnapon is.. a bajom hogy sokan mondtak hogy a busztol rengeteget kell setalni.
A tesoim a loczyba jarnak/jartak de en nem akarok odamenni. Az csak menekulout volt :P
Több a gyaloglás, ez tény, kb. 10 perccel, most direkt megnéztem neked tervezőben. De össze se lehet hasolítani a két sulit. Kb. ahhoz tudom hasonlítani, mint ha zsíros kenyeret ebédelnél, tatárbifsztek helyett. Semmi bajom a sulival, nekem szimpi a Padányi, félre ne értsd, de onnan nem az orvosi szokott lenni a fő cél... Nézegess továbbtanulási statisztikákat, de a diri is mondta ezt a nyílt napon. Lóczys orvost meg nem egyet ismerek. Ha azt nem akarod, válaszd a Vetésit, ne napi 2*10 perc válasszon el az álmaidtól.
Arról nem is beszélve, ha azt mondod, nem megy, a Padányiban tárt karokkal fogadnának. Fordítva ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!