Felvételi protekció?
Nem mindegy még, h melyik tagoza(ok)ra jelentkeztél
(Bikémre valamivel nehezebb bejutni)
A központid nagyon jó lett, szerintem tökéletes a TÁGba :)
Nem igaz ez a protekciós hír, ugyan igaz, hogy tényleg van pár ember, aki így kerül be, de az kb. 1-2 ember. Meg a TÁGot úgy ismerem, hogy a felvételi után megtart kb. 3 üres helyet az osztályban, hogy aki fellebbez, az ezáltal kerül be. De szerintem te listán is bent leszel tuti :)
Szóbeli lesz még?
83 pontost írtál és a protekción gondolkodsz? Ugyan már! Osztálytársad sárgul az irigységtől azért mond ilyeneket...
Bent leszel a véglegesben.
Elárulom, hogy megy az egész.
Az ideiglenes listában és a véglegesben nincs egy protekciós sem, mert azt Győr küldi és a számítógép sorolja be a gyerekeket a pontok alapján.
A protekció máshol dől el...azt nyilvánosan nem merem megírni...
Köszönöm, hogy megírtad helyettem! :) Igen, erről van szó!
Ha van ismerős a tankerületben vagy a jegyzőnél, bent van a gyerek.
Tavaly az egyik gimi osztályában 3 fellebbezős hely volt, 30 gyerek volt a végleges listán, és 8 gyereket vettek fel fellebbezéssel. Volt köztük nem egy nagyon rossz tanuló is. A fellebbezésnél már teljesen mindegy ki hanyadik volt a véglegesben, az ismeretség és pénz beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!