Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek van esélyem...

Szerintetek van esélyem bejutni a Nemes Nagy Ágnes Szakgimnáziumba?

Figyelt kérdés

A írásbelim (sajnos) 57 pontos lett

hozott pontok 25/22

szóbeli még ugye nem volt

2017. jan. 26. 21:20
 1/3 anonim válasza:

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni hogy a Nemes Nagy Ágnes Szakgimnáziumban hogyan zajlik egy szóbeli felvételi. Elsősorban személyes tapasztalatokat várnék, az általános rész megtekinthető az iskola honlapján. Szóval jelenlegi diákok vagy szüleik tapasztalatai érdekelnének.

Köszönöm!

2017. jan. 30. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem NAGYON igazságtalan a szóbeli
2019. júl. 2. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Voltak, akik nagyon ügyesek voltak, és nem jutottak tovább, viszont páran, olyanok akik nem érdemelték meg tovább jutottak. Végig se hallgatták a monológot és a verseket, de még 1-et se. Az egyikből mondhattam 3 sort. Először nagyon szerettem volna bekerülni, és fel is vettek. De aztán a Vörösmarty Gimnázium dráma tagozatára is elmentem felvételizni, és akkor jöttem rá, hogy a VMG mennyivel jobb iskola.
2019. júl. 2. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!