Mennyire szégyelltétek magatokat amikor nem sikerült az egyetem és vagy halasztottatok, vagy otthagytátok azt?
Miben változtatja meg a mostani helyzeted ez a kérdés?
Bizonyítani kell ezután, ennyire egyszerű. Megkell mutatni, hogy tudsz Te ha akarsz.
Persze nehéz lesz, mert alapból kétségekkel fogadják majd az ötleteid, de ez már csak ilyen.
Bántott a dolog, de tisztában voltam és vagyok az okokkal. Fél év után jelentkeztem egy szakirányú okj-ra, azzal decemberben végeztem, most újra felvételizek az egyetemre.
Ne foglalkozz a "mi megmondtuk" és hasonló mondatokkal. Te vagy benne, te tudod mi történt, önmagadnak tartozol elszámolással. Csakis magadnak.
Adj magadnak időt, dolgozd fel és menj tovább!
Még annyit tennék hozzá elsőként, hogy én személy szerint csak magamat tudnám okolni. Mert tudom, hogy képes vagy rá, így ha megbuknék, vagy kibuknék, az csakis az én hibámból adódhatna, pl. rossz időbeosztás.
Rajtam kívül álló okok miatt nemhiszem, hogy a szüleim is hibáztatnának. Pl. betegség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!