Az iskolátokban mennyire elfogadók a melegekkel, leszbikusokkal?
Az igazgatót nem tudom.
A magyartanárom hangulatfüggő... egyszer azt mondja elfogadja őket, és kiáll mellettük, azt máskor meg gyűlölködik.. o.o
Még 1-2 tanárról tudom,hogy elfogadó.
Nálunk tök jófej az igazgatónő (alapítványi suliba járok), a tanárok elég érettk nekem általában inkább az osztálytársaimmal van problémám (főleg a lány öltözőben).
nincs joga kirúgni és fel lehet jelenteni diszkriminációért, azért olvass utána.
16/L/L
Nálunk a tanárok normálisan állnak hozzá. Az osztályomban van egy melegpár, és az osztálytársak, a többi diák se szól be nekik. Bár ez szerintem inkább azért van mert a pár egyik tagja elég kemény, és nem igazán mernek neki beszólni. :D a másik fél pedig elég feminin, lányok egyrésze meg oda van értük. :D
A tanárok, igazgató is tudja, hogy ők együtt vannak. De akkor sem szolnak rájuk amikor kézenfogva sétálnak a folyosón.
Csak egyszer szólt nekik a töritanár, hogy ne az órán turbékoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!