A ti iskolátokban van művészettörténelem? (Az is válaszoljon akinek nincsen)
Figyelt kérdés
Az osztályfőnököm azt állította hogy az összes iskolában van, ezért kérdezem.2014. máj. 4. 00:34
1/10 anonim válasza:
Mar kb. 20 eve nem jarok suliba es igen nakunk akkor is volt (gimnaziumban), elotte altalanosban is (reszben a rajz kereten belul).
3/10 anonim válasza:
Hát szakközépben nem biztos hogy van -
4/10 anonim válasza:
De másik helyen is csak egy v. két évig szokott lenni
ez a tárgy -
6/10 anonim válasza:
Szakmunkásképzőben biztos nincs ez a tárgy -
7/10 anonim válasza:
Általános iskolában is volt(igaz,a rajz óra keretein belül,pl.heti 1 rajzórám,abból havi 1 művészettörténet volt). Gimiben is volt,de akkor is úgy,mint általánosban.:)
8/10 anonim válasza:
szakközépbe jártam,nekünk 2 évig volt,és németül
9/10 anonim válasza:
Általánosban volt rajz óra keretein belül, gimiben csak említés szerűen néha előfordult. Tavaly ballagtam.
Én mondjuk szerettem nagyon, mondjuk tegyük hozzá, hogy nagyon is benne vagyok a témában. Ugyanez van zenetörténetnél is.
10/10 anonim válasza:
nekünk minden évben úgy van,hogy rajz órán első félévben rajzolunk,második félévben pedig művészettörténetet tanulunk.annyira nem kell ezt komolyan venni,de szerintem jól tartja a tanárunk,érdekes.
(általános iskola)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!