2017-es központi felvételi-Csak nekem sikerült ilyen rosszul?
Nekem is kb. ilyen eredményeim lesznek.
Én 60 pontért mentem, de nem lesz meg szerintem.
Viszont kitűnőt viszek tovább, és ahova megyek nézik a jegyeket. Szóval meg lesz remélem, mondjuk engem valahogy nem érdekelt a felvételi, nem is izgultam. Egyedül vagyok ezzel?
Amúgy Debrecenben a Mechwartba szeretném, ha felvennének.
14/L
tavaly felvételiztem, megnéztem a feladatokat, megoldottam, és a matek viccesen egyszerű volt. A tavalyi ennél sokkal rosszabb volt, ha ez neked nehéz.
A magyar viszont tényleg egy fokkal nyelvtanosabbra sikerült mint tavaly
VISZONT
egy kérdés: valaminek az ötödrész az 1/5, igaz?
Mert a javítókulcsban 1/4-et írnak.
Bár lehet csak én vagyok egy komplett idióta :'D
Nem csináltam meg magyarban a fogalmazást, matekban pedig az utolsó feladat megoldókulcsával szembeni fenntartásaim végett nem számítottam bele, így 74/83 pontom lenne ha idén felvételiztem volna. Ha a mateknál a javítókulcs rossz, 81/90 pontom lenne.
Kis mázlisták vagytok ti azért, hogy ilyen egyszerű feladatokat kaptatok :'D
Nekem a matek max 20,a magyar 40...
92 hozott pontom van...Vácon a Boronkayba szerettem volna menni de tuti nem vesznek fel,pedig a matekot kétszer számolják... :(
Nekem az a válasz tetszik, hogy a hatodikos nehezebb volt, mint a nyolcadikos.
Lehet azon a szinten nehezebb volt, de azért nehogy már a hatodikos feladatsorban kilencedikes tananyag legyen.
Mivel valószínűleg erre gondolt a kedves szülő, mikor azt írta, hogy ,, Azt simán megírta volna jóra".
2 év lemaradással simán megírni jóra, olyan anyagból, amit még nem is vettek...minden tiszteletem!
Én is elrontottam,matek 21 kb, magyar meg 27 fogalmazás nélkül...
Én is már csak álmodozhatok a Jedlikről..... :(
Nehezebb volt, mint tavaly?
Vicces.
Fogjam be a pofám és ne írogassak hülyeséget? Ember, te eszednél vagy? Hidd el, marhára nem természetes hogy ELŐKÉSZÍTŐSKÉNT, ismétlem, előkészítősként, ahol konkrétan a nyelveken kívül semmi új anyagot nem tanulunk, vagyis ugyanazon a szinten vagyunk matekból, mint egy nyolcadikos felvételi előkészítő nélkül megírjuk ugyanannyira, mint tavaly. Sőt. Bár nekem tavaly is jobb lett mint az átlagnak, eléggé rossz azt olvasni, hogy a tavalyi könnyebb volt. A magyar igen. De a a matek nem. Pontosabban. Az is könnyebb volt ha úgy nézzük, hogy otthon írtátok meg. Nekünk azért tűnt nehezebbnek, mert élesben kellett megírnunk. Ugyanez a helyzet a tietekkel. Azért érzitek nehezebbnek, mert nem otthon, kényelmesen írhattátok meg, hanem ez már tényleg tétre ment.
Viszont igazán értelmezhetné más is a szöveget, mielőtt "belepofázik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!