1/13 anonim válasza:
Nagy Tamásnak jól, Kiss Gabriellának rosszul
3/13 Kayo válasza:
A nyelvtan könnyű volt viszont a matekot elcsesztem, :/ nehéz volt szerintem
4/13 anonim válasza:
Én most néztem oktatási hivatal oldalán a megoldókulcsot.. Hát ha jól számoltam magyar 38,matek 26.
5/13 anonim válasza:
Nekem nem valami jol... meg se merem nezni a javitokulcsot
a magyar 45 a matek vagy 30.... az most nehez volt, de nem kell aggodni mert ha nekunk nehez a tobbieknek is az szoval egyenloek az eselyeink
6/13 anonim válasza:
Szornyen ment...sokkal jobbra szamitottam. 70 longer mentem es orulok ha 60 less... :(
7/13 anonim válasza:
A magyar jól ment, viszont a matekot nagyon elrontottam, szoval nem vagytok egyedul:(
8/13 anonim válasza:
ha jol szamoltam 40 a magyar 15 a matek:c
rossznak ereztem a matekot amugyis..
9/13 anonim válasza:
A magyar könnyű volt, a matek kicsit nehezebb, de jól ment. A matek kb 48 pont, a magyar 38 + a fogalmazás .
10/13 anonim válasza:
Ha jól számoltam a matekom olyan 25 körül lesz,elcsesztem.A magyar 40 meglesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!