Petrik Lajos vegyészeti iskola álltalában hány pontos központit kell írni hogy felvegyenek?
Február 25-én van :)
Én is a vegyészetisre szeretnék menni,esetleg te kéttannyelvűre?:DD
Sziasztok!
Petrikes vagyok (kéttannyelvűs). Tavaly én is szóbeliztettem és pár éve pedig én szóbelizem, szóval azt hiszem tudom milyen :D
Ahogy az utolsó is írta tényleg csak a hobbijaidról meg ilyenekről kell beszélni. És igen, kell ellenőrzőt és füzetet is vinni, meg ha van oklevél...stb. azt is nyugodtan hozhatjátok. :)
Lesz bent két tanár és két diák.
A lényeg annyi, hogy ne izguljátok túl, nem fog senki megenni titeket :D Ja és még egy, könyörgöm ne harapófogóval kelljen kiszedni belőletek minden szót.
Gondolom ez egyértelmű de azért leírom, ne rózsaszín szőrös felsőben jöjjetek szóbelizni xD. (láttam már ilyet...)
De csak, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak én 74 pontot írtam de elvileg be lehet kerülni olyan 60-65 ponttal is :D
Hát, mindenkinek sok sikert! Ha van még kérdésetek írjatok nyugodtan és persze azt is leírhatjátok ha felvettek és hogy melyik szakra :P.
Utolsó vagyok:
Annyit még elfelejtettem, hogy azt hiszem diákigazolványt is kell vinni.
U.I.: azért azt be kell valljam, hogy viccesebb/jobb érzés szóbeliztetni, mint szóbelizni (bár a végén már fárasztó...). :D
A 6. és 7. osztályos év végi jegyeket és a 8. osztályos félévi jegyeket nézik.
Ezeket a tantárgyakat:
magyar nyelv
irodalom
történelem
idegen nyelv
matematika
fizika
kémia
földrajz
biológia
informatika
És ezeknek az átlagát veszik és megszorozzák 10-zel.
Írok egy példát:
magyar nyelv 6.osztály: 4-es, 7.o.5, 8.o. 4
irodalom 6.o. 3, 7.o. 5, 8.o. 5
történelem 6.o. 4, 7.o. 3, 8.o. 5
idegen nyelv 6.o. 5, 7.o. 5, 8.o. 5
matematika 6.o. 4, 7.o. 5, 8.o. 5
fizika 6.o. (nincs fizika), 7.o. 4, 8.o.5
kémia 6.o. (nincs), 7.o. 5, 8.o. 5
földrajz 6.o. 4, 7.o. 4, 8.o. 5
biológia 6.o. (nem volt), 7.o. 3, 8.o. 5
informatika 6.o. 5, 7.o. 5, 8.o. 5
és szépen összeadjuk az összes jegyet, aminek az összege ha nem tévedek 122. Osztom 27-tel (a jegyek számával)=4.52 és megszorzom 10-zel 45.2->45 pont :)
És hogy mennyi pont kellene?
Attól függ, hogy melyik szak. Kéttan.-ra jó ha olyan 4,2-4,3 vagy. (szívesen leírnám, hogy hány pontom volt de sajnos nem emlékszem, bocsi :( ) Ha a többire akkor szerintem elég ha ~3.6 vagy. De ne vedd szentírásnak...én így emlékszem. :D
(U.I.: ha valamelyik Petrikes jár itt és valami nagy baromságot írtam, javítson ki :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!