Melyiket válasszam? Pécsi Nagy Lajos vagy Janus Pannonius?
Figyelt kérdés
Én inkább humán beállítottságú vagyok,nagyon jól megy a német,az irodalom,a nyelvtan és a történelem is,de imádom a matekot.A Nagy Lajos álmaim iskolája,de a Janusban voltam egy matekversenyen,amin jó helyezést értem el és így nem kéne szóbeli felvételiznem matekból.A Nagy Lajosba járok előkészítőre,és a 6 osztályos képzésre szeretnék jelnetkezni.Ez kívül kitűnő tanuló vagyok meg vagyok keresztelve voltam elsődozó és bérmálkozni is fogok.Lesz papi beajánló levelem.De most jön a nagy kérdés:Melyiket válasszam?2016. dec. 2. 06:23
1/1 anonim válasza:
Ezek alapján a Nagy Lajost.
Ha inkább matekos lennél, akkor a Janust ajánlanám.
Nem kell megijedni amúgy a szóbeli felvételitől, nem nehéz a Nagy Lajosban sem, főleg nem a hatosztályosra. :)
(Amúgy az elsőáldozás és a papi beajánlód a kutyát sem érdekli egyik iskolában sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!