Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szociológusnak szeretnék...

Szociológusnak szeretnék menni, de full h*lye vagyok matekól, emiatt félek a statisztikai résztől. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Teljesíthető lenne így is ez a szak, ha tényleg hülye vagyok matekból? Hiába tanultam mindig rá, egyszerűen mindig csak a kegyelem kettesig tudtam eljutni.

2017. jan. 20. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:

neten fent van Andorka Rudolf bevezetés a szociológiába c. könyve. Nézd meg abban milyen matek van.

Ha nagyon szeretnél szociológus lenni, akkor bele kell húznod a matekba.

2017. jan. 20. 18:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Komolyan annyira matekos lenne?
2017. jan. 20. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát nézd, én azt gondolom, hogy azért annyi matek minimum kell, hogy ne kettesek legyenek a jegyeid belőle. Ha annyira nem megy az olyan fajta rendszer szintű gondolkodás, akkor nagyon bele kellene húznod, ha szociológián nem szeretnél elhasalni.

Nem szeretném azt mondani, hogy felejtsd el kettes matekkal, de szociólógusnak muszáj számokkal folgoznia.

De mondom, neten fent van a könyv, nézegesd csak.

Bár én nem szociológus vagyok, de alap- és mesterképzésen is volt szociológiai vizsgám.

2017. jan. 21. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem jellemző a szociológiára, hogy mindenki matekzseni a szakon. Szorgalommal és odafigyeléssel simán tudod majd teljesíteni. (a kegyelem kettes se sztenderd rendszer szerint van, hanem matektanárodtól függ, majd az érettségi jegyed lesz igazán fontos)
2017. febr. 5. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!