Egyetemista, aki nem emlékszik, hány kredites kurzusból vizsgázik, lehet ilyen?
Nehezen tudom elképzelni, mert én is jártam egyetemre.
Ha megkérdezem, Fb-n miért nem adja meg az egyetemét az adatlapján, kitérő választ ad (az intézményt, szakot levélben leírja).
Hogy lehet megbizonyosodni arról, hogy valaki tényleg az adott egyetem hallgatója?
1.: Vizsgaidőszakban nincs előadás. És ezért utazok több száz kilométert? Egyébként logikus lenne, ha közeli egyetemről lenne szó és nem éppen a vizsgaidőszak folyna.
Más ötlet? TO/Rektori ezt megmondhatja (gondolom nem)?
5.: Igen, ha rákeresek az egyetemére Fb-n.
Esetleg a szakjára.
Egyébként a teljes nevét és az egyeteme nevét beírva idézőjelek között semmi eredmény, ugyanez igaz a teljes nevére és a szakjára, fényképet is viszonylag keveset, ill. nem beazonosítható időpontban készítettet ad meg magáról.
Ez még nem gyanús, mert van másik ismerősöm is aki egyetemen tanul, de nem találok a fenti Google keresős módszerrel semmit róla.
Éppen lehet, nekem is vannak ilyen mértékben szórakozott csoporttársaim, és pl. én soha nem adtam meg egyik sulimat sem a facebookon, ez még nem emberiség ellen elkövetett bűncselekmény.
Egyébként az egyetem egy felnőttoktatási intézmény, a szülőknek sem adnak ki semmilyen információt a gyermekükről, nemhogy egy kvázi vadidegennek. A legegyszerűbb, és gyakorlatilag ténylegesen az egyetlen járható út, ha "magánnyomozásba fogsz", állítólagos csoporttársakon kereszül érdeklődsz.
"Van ahol 0 jelentõsége van a krediteknek, csak dísznek vannak kb."
Ma már nem nagyon van ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!