Könnyű bekerülni a Raoul Wallenberg Szakközépiskola részébe?
Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 18:29
1/11 anonim válasza:
Szerintem könnyű. Legalábbis én 10 éve jelentkeztem oda és akkor volt össz-vissz 48 pontom központin. Ráadásul azt hiszem nem is elsőnek jelöltem meg, hanem 2.-nak.
3/11 anonim válasza:
Kell oda szóbelizni?
Vagy elég megírni a központit?
4/11 anonim válasza:
Nem volt szóbeli akkor. Nekem 3.5 +/- pár tized volt az átlagom. Középiskolai évek alatt is. Nem gondolom magamról hogy zseni lennék, de lehet csak sz*rtam a jobb teljesítményre és elég volt Ennyi, de ott szerintem még egy tőlem gyengébb is tud teljesíteni. A kitűnő tanulók meg Úgyis máshova mennek.
Én úgy gondolom hogy teljesen átlagos a suli. Senkitől nem várják el, hogy atomfizikus legyen.
5/11 anonim válasza:
A Petrovicsot (tanárnőt) ismerted?
(vagy később ment oda)
6/11 anonim válasza:
Nektek ki tanította a pszichot ?
7/11 anonim válasza:
Azt hiszem Bányai Veronika(a keresztnév tuti, a vezetéknévben mar nem vagyok biztos). Petrovics nevű tanár egyáltalán nem dereng.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a sok választ!! Annyit még segítsetek már hogy aki pl oda árt,vagy jár,mesélne nekem hogy milyen a szociális tagozat? ott miket tanulnak? :) Előre is köszi
2017. jan. 17. 19:15
9/11 anonim válasza:
ugyan azok a tárgyak vannak mint általában középiskolában. ezen felül van pár szakmai tárgy, pszichó, elsősegélynyújtás meg ilyenek.
10/11 anonim válasza:
#3 válaszoló, nincsen szobeli, csak a jegyeket nezik, illetve a kozpontit!
Kerdezo: en több felé véleményét hallottam róla,50-50 arányban, rossz es jo is. Pedagogiat jeloltem!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!