Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tovább tanulási kérdések? (Lent)

Tovább tanulási kérdések? (Lent)

Figyelt kérdés

3 szakma érdekelne leginkább: egészségügyi:pszhiológis,plasztikai sebész,divat/divattervező és a tánc.

Néztem már iskolákat ezekhez a szakmákhoz.

Pl: tánc: Nemes Nagy Ágnes szakközépiskola

Egészségügyi: Raoul Wallenberg szakközépiskola

Divattervező iskolákat nem igazán találtam ide várnék iskola neveket.

Az lenne a kérdésem,hogyha elvégzek egy égészségügyi szakközépet onnan hova kell tovább mennem,hogy plasztikai sebészként el tudjak helyezkedni? Illetve ugyan egy a tánc szakközépiskolánál,színpadi színházi helyen tudnék elhelyezkedni,de én hip hoppal szeretnék foglalkozni tánctanárként. Ebben a két iskolában milyen átlag kell? Miket néznek legfőképp?

2015. nov. 1. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Plasztikai sebészhez orvosi egyetem kell. Biológia és kémia vagy fizika emelt szintű érettségi, jó eredménnyel.

A tánchoz nem értek, de annyit látok színházi táncos ismerősnél, hogy kb. 40 évesen annak a karriernek vége, és marad a tanítás, ami viszont nem fizet annyit, hogy jól éljen belőle, most szakmát tanul mellé.

2015. nov. 1. 12:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Nekem a mostani hip-hop tánctanárom 43 éves és még mindig remek tánctanár.😊

És általános iskola után milyen iskolába érdemes menni a Raoul szakkozép jó iskola? Érdemes oda menni?

2015. nov. 1. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy remek tanár, az ismerősöm is az, gyerekeknek tanít balettet, stb. De sajnos a fizuja túl kevés a 2 gyerekhez meg az egyéb családi kiadásokhoz.
2015. nov. 1. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!