Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Továbbtanulási kérdések. (? )

Továbbtanulási kérdések. (? )

Figyelt kérdés

Anyukám államhivatalnoki szakmára-lehet hogy most hülyeséget írtam,de jobban kifejtve olyan emberek,akik pl a családsegítőkben,önkormányzatokban a papírmunkákat stb.. végeznek- szeretne küldeni.Az esélyeim megvannak,tudom hogy nem vagyok teljesen tisztában ezzel az egésszel,de ez csak B terv lenne.A valódi kérdés,hogy ehhez gimiben angol tagozatot kéne bejelölnöm?

És a második: Budapesten van elég jó gimnázium,ahol angol nyelvet tanítanak?Tudom,majdnem mindegyik gimiben van,de hallottam olyanról is,hogy az angoltagozatban szinte nem is foglalkoznak az angollal..

Remélem elég érthető voltam,mert ennél jobban tényleg nem tudom elmagyarázni,nem vagyok túl jártas ebben,pls ezért ne kövezzetek meg!Előre is köszönöm!

2015. aug. 23. 14:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!