Első éves egyetemista vagyok, siralmasan sikerültek a vizsgáim! Mi lesz most?
Ugyanígy vagyok, de nem adom fel. Az ünnepek előtt b*sztan felvenni vizsgákat,merthogy majd januárban. Most meg 2 sikerült a 8-ból. De mindegyikre elmegyek újra és újra,amíg nem sikerül. Ez van,ha a te hibádból nem sikerült ,mint nekem,próbáld meg,nehogy már feladd,január 11.-e van. Még van több mint fél hónap. Tessék megoróbálni!
19L
Azt is vedd figyelembe, hogy az egyetem nagy váltás a középiskola után. Ez az első vizsgaidőszak az életedben, egyszerűen nem tudhattad, hogy mire számíts, mennyit készülj, hogyan oszd el a vizsgákat és hogy egyáltalán félév alatt is készülni kell.
Szerintem ne hagyd abba, próbáld még kimaxolni ezt a januárt ami pedig nincs meg, azt majd megcsinálod a következő félévben vagy évben, szépen elosztva. Előbb a fontosakat, amikre épül más, aztán a jelentéktelenebbeket.
Nekem is ez az első vizsgaidőszakom, sok sikert! : )
Nézd meg hogy mik a ráépülős tárgyak, és legalább azokat tessek megpróbálni megcsinálni! (Nekem pl 5 olyan van) ,az nem annyira sok. A többit legközelebb is fel tudod venni. Így megmentetted a félévedet!!!
Ne viccelj már,még van időd. Meg tudod csinálni simán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!