Újraakarok érettségizni. Bármelyik középiskolát választhatom?
Figyelt kérdés
Újraakarok érettségizni egy tantárgyból. A városomban van egy gimi, ahol érettségiztem... egyéb okok miatt oda nem szeretnék menni. Olyat lehet, hogy egy 40km-re lévő sulit választok?2017. jan. 1. 16:52
11/15 A kérdező kommentje:
Középszintűről lenne szó. Január vége/február elején felveszem a kapcsolatot azzal a 2-3 intézménnyel, ami szóba jöhet.
Ha egyikhez se mehetek, akkor még lesz időm a kormányhivatalban jelentkezni.
Annyi még érdekelne, hogy ha jelentkezek személyesen egy intézménynél és nem akarnak fogadni, akkor azt rögtön megmondják nekem? Tehát nem csesznek ki velem, hogy csak hetekkel később küldenek valami levelet, amiben leírják, hogy nem tudtak fogadni?
2017. jan. 1. 18:38
12/15 anonim 

válasza:

Nem csesznek ki veled, rögtön el fogják mondani. :)
13/15 anonim 

válasza:

Erről sajnos nem tudok pontosat mondani tapasztalat hiányában, de szerintem megmondanák, ha nem fogadnak.
14/15 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2017. jan. 1. 19:22
15/15 anonim 

válasza:

Ha jól tudom, akkor a saját iskolában való érettségizésnél is lehet kérni, hogy ne a tanáraid javítsák (mert ők elfogultak) hanem egy független bizottság. Ennek is utána tudsz nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!