Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehetséges, hogy valaki...

Lehetséges, hogy valaki elvégzi a négy év középiskolát egy intézményben, majd érettségizni máshová megy?

Figyelt kérdés
De úgy, hogy az egész 4 évet egy helyen járta, és csak a vizsgára menne át másik iskolába.
2010. júl. 1. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha emeltet csinálsz, akkor az más iskolában van általában, középszinten szerintem nem lehetséges.
2010. júl. 1. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak emelt szinten, köszépszinten nem.
2010. júl. 1. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges.
2010. júl. 1. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges. Nem "szerintem", hanem biztos. Arra gondolsz, hogy a tanáraid utának és direkt alul fognak pontozni? Mivel útmutató alapján kell javítani és értékelni, azért nincs olyan nagy mozgásterük. Meg egy év alatt még meg is változtathatod a rólad alkotott véleményüket.
2010. júl. 1. 20:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Igen, ilyesmire gondoltam, amit az utolsó írt. Nem rólam van szó, de egy ismerősöm végigpuskázza az összes dolgozatot, jó jegyei vannak, viszont tudja, hogy az érettségi így nem fog menni, és már kitalálta, hogy akkorraátjelentkezik egy "gyenge" iskolába, ahol majd biztos segítenek a tanárok. Én is úgy gondoltam, hogy ilyen nincs, de most majd szólok is neki, hogy erre ne számítson.
2010. júl. 2. 06:58
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Pedig lehetséges. Gondolj bele, hogy mi van akkor, ha valaki kijárta a középiskolát, megvan mind a 4 évről a bizonyítványa, de csak évekkel később szeretne érettségizni, esetleg másik városban? Biztos, hogy nem csak az eredeti középiskolájában van erre lehetősége.
2010. júl. 2. 08:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Csakhogy a kérdés nem arról szólt, hogy évekkel később mi van, hanem egyértelműen egy mostani középiskolásról. Olvasni tudni kell! Ha arról szólt volna, azt kérdezte volna! Tanulói jogviszony fennállása alatt nem lehetséges!

A kérdezőnek: Mondd meg neki, hogy egy idegent amúgy se támogatnának egy gyengébb iskolában se.

2010. júl. 2. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha már nincs jogviszonya, akkor akárhova mehet. Ha még van, akkor nem.
2010. júl. 2. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!