Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » FONTOS SOS! A tanárnak kötelez...

FONTOS SOS! A tanárnak kötelező-e bejelenteni, hogy ZH-t irat?

Figyelt kérdés

Már másodszor csinálja velünk, hogy bejelentés nélkül zh-t irat. Az elsőnél megnéztük a feladatokat, olyanok voltak benne többségében amiről szó sem volt az előadásokon, sőt a könyvben sem. (10-ből 10-et vágott meg) Másodszor felírtuk a neptum kódunkat és kimentünk.

Szóltam neki, hogy nem volt szó zh-ról a többiek is mondták. Egy darabig vitatkoztam vele aztán ráhagytam. Szerintetek ezt hol lehet jelenteni?

2010. máj. 3. 20:17
 1/6 anonim válasza:
igazgatónál pl jelentheted, ha jóban vagy vele. Ne úgy állítsd be hogy ő a világ leg szarabb tanára, csak finoman. meg fogja érteni.
2010. máj. 3. 20:23
 2/6 anonim válasza:

nemtudom nálatok hogy van a tsz vagy tvsz, ott leírnak mindent.

nálunk írathatnak...

2010. máj. 3. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is lehet ilyet csinálni. Amit mindenképp megtennék: ha van nálatok OMHV, akkor töltsd ki neki és szépen írd bele, hogy szeret bejelentés nélkül zhztatni.

(persze valószínűleg nem fogja átengedni az értékelésed, de legalább tud róla, hogy ezt a diákok nem szeretik :D )

2010. máj. 3. 21:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. máj. 4. 06:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha egyetemről beszélünk ott igen azt csinál amit akar. Ez van.
2010. máj. 4. 14:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Negyed órát vitatkoztam vele, mert ő állította, hogy szólt, a végén ráhagytam, mert láttam, hogy már tiszta ideg. Biztos elvágtam magam, de ez már túlzás amit csinál. Tavaly 31-ből 31-et megvágott.
2010. máj. 5. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!