Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Most derült ki hogy nem kell emelt matekot tennem ,hogy felvegyenek a kinézett egyetememre mert ha megírom a közepet 80%-ra akkor is 35 ponttal a felvételi határ felett vagyok. Szerintetek megéri így is emelt matekot írni?2016. dec. 23. 18:17
1/9 anonim válasza:
Mégis honnan tudod előre a ponthatárokat?
2/9 anonim válasza:
Melyik szakra akarsz jelentkezni?
3/9 A kérdező kommentje:
BME-VIK mérnökinformatika( attól függetlenül járok faktra és ugyanúgy tanulom az emeltet)
2016. dec. 23. 19:19
4/9 anonim válasza:
Én 110 ponttal többet szereztem mint a ponthatár. Mindig megéri próbára tenni magad, tapasztalatokat szerezni, igaz én az emelt matekot csak szórakozásból írtam meg.
Meg a középmatek nagyon unalmas a faktok után..
Azzal pedig semmit sem vesztesz -inkább csak nyersz- ha megcsinálod az emelt matekot.
5/9 anonim válasza:
Arra gondoltam, hogy nem kell mindig a minimum határra törekedni
6/9 A kérdező kommentje:
#1válaszoló: mondjuk következtetek az előző évi ponthatárokból?(miért kell ilyen ellenségesnek lenni?)
És csak nem emelnek katasztrofálisan hatalmasat egy év alatt.
2016. dec. 23. 19:45
7/9 anonim válasza:
Azt mondjuk nem lehet tudni, mennyit változik a ponthatár, bár ez pont olyan szak, ami biztos nem fog 400 fölé menni..
Hány többletpontod van eddig kérdező?
8/9 A kérdező kommentje:
68-nál járok
2016. dec. 24. 22:14
9/9 A kérdező kommentje:
olyan 90-os középpel amit elvárok magamtól és a tanáraim is lesz 424 pontom félek ha nem érek el min 50% emelt matekkal akkor még rosszabbul is járok. A közép tuti az emelt rizikós.
2016. dec. 24. 22:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!