Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit szóltok a mai magyar...

Mit szóltok a mai magyar érettségi témákhoz? Szerintem rohadt nehéz!

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 10:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez nehezebb volt, bár kinek mi
2010. máj. 3. 11:17
 12/19 anonim válasza:
Ahogy olvasom, mik voltak... Hááát... Én nem tudom, mit alkottam volna! A húgom épp most érettségizik, nagyon izgulok érte! Remélem sikerült neki, és ő nem érezte ennyire nehéznek... :S
2010. máj. 3. 11:56
 13/19 anonim válasza:
12-ig lehetett volna írni. Én már 11-kor kapun kívűl voltam. Szerintem nem volt nehéz csak kicsit gondolkodni kellett az érvelésen. Szerintem nem volt rossz.
2010. máj. 3. 12:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem volt olyan nehéz, de könnyű se. De egy biztos, a szövegre nem volt elég az idő..... arra több kellett volna.
2010. máj. 3. 12:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi volt a novella címe? Ki írta?
2010. máj. 3. 13:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
szövegértésre adhattak volna mondjuk plusz 15 percet, hogy tisztességesen befejezhesse az ember, meg átnézhesse, de nem.... érvelés miatt sokan nyávognak, hát istenem, a novella elemzés eleve pite, úgyhogy nem esett volna senki nehezére megtanulni azt a pár szempontot, főleg idén tök könnyen értelmezhető novellát adtak..
2010. máj. 3. 14:30
 17/19 anonim ***** válasza:

A szövegértés kutya nehéz volt, mert szorított az idő. :S A 2. részt nálunk a legutolsó ember is kb. negyed órával a vége előtt adta le... Szidtam is magamba szegény Janus Pannoniust, egyik pillanatról a másikra tiszta ideg lettem :D

Én a novellaelemzést választottam, 4 oldalt írtam. :D

2010. máj. 3. 15:30
 18/19 anonim válasza:
54%
Lehet, csak én voltam így, de nekem elég volt a szövegértésre az idő, szerintem egyáltalán nem volt nehéz.
2010. máj. 3. 15:30
 19/19 anonim ***** válasza:
több ember mondta hogy neki is elég volt az idő, de szerintem meg pont hogy nem, emberre válogatja...
2010. máj. 3. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!