Orvos szeretnék lenni. Tudnátok pár kérdésre válaszolni?
Hát, szerintem az is fontos alapkészség egy jövőorvosának, hogy legyen megértő, ne legyen sznob és akarjon segíteni, ha már a másik pár sora alapján akarunk egész hivatásra következtetéseket levonni.
Ahogyan rólad is elképzelhető, hogy azon kívül, hogy írtad amit írtál, lehetsz egy nagyon rendes, embereken segítésre kész valaki, úgy elképzelhető, hogy azon kívül, hogy a kérdező, aki elsőre szembesült ezzel a felvételi-mizériával, és valszeg (mint szerintem mindegyikünket) megijesztette, igazából tök talpraesett ember, akiből tök jó orvos lehet. Végső soron mindketten lehettek tök jó orvosok, aki nem "való" a pályára, arról ezt nem egy gyakoris komment fogja eldönteni, és úgy egyáltalán, szerintem ilyen mélységekbe menően hagyjuk egymást békén. Aki jól teljesíti a felvételit, általában már elég talpraesett, a többi meg majd amúgy is menet közben jön magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!