Miért tilos iskolában kártyázni?
>mit képzelünk magunkról, hogy szerencsejátékozunk suliban.
-Akkor vizsgán tételt húzni is tilos, mert szerencsejáték :)
Most láttam meg a kérdést, mert kerestem valamit a kártya iskola viszonyról.
Amikor én középiskolás voltam 2003 környékén az iskola bejáratánál kell ülnünk, szinte egész nap. Ez körbe ment, mindig volt másik két ember a portás. Akkor eléggé unatkoztunk. Vittem be kártyát, kártyatrükköket mutatni a páromnak. Mikor az igazgató meglátta rögtön mondta, hogy tegyük el. Az iskorában nem lehet kártyázni, mert az szerencsejáték. Mondtam, hogy én csak trükköket mutattam, azt mondta akkor is. Amikor egy kinti részen tanultunk, és épp valami miatt nem lehetett ott órát tartani, a fiúk elkezdtek kártyázni. Erre mondta a tanár, hogy kártyázzanak az öltözőben, mert akkor azt nem látja. Nem tudom miért van ez még mindig tiltva, pedig ma már szinte senki nem használja a kártyát pénzra. Mikor mi kicsik voltunk, a nagyszülöimnél is játszottunk, még pókert is régi filléresekkel, mégse lett belőlünk soha szerencsejátékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!