Mi az egyetemről való kiiratkozás menete?
Figyelt kérdés
Idén kezdtem FOSZK-ot az egyetemen, igy nyilvan ez az elso felevem. Mar az elejen ereztem,hogy ez nem az en utam, de adtam magamnak idot, hogy bele tudjak razodni, sajna nem ment. Hetfon szeretnem beadni a hallgatoi jogviszony megszunteteserol szolo lapot, de nem tudom hogy konkretan mi a menete. Bemegyek a TOra,beadom a lapot es onnantol kezdve be se kell jarnom? Vagy meg kell varnom a hivatalos levelet? Tudnatok nekem ezt konkretizalni? Illetve az igaz, hogy ha csak fel evet(vagy annyit se) vegzek el foszkon,akkor nem kell fizetnem az 50%at a kepzesnek?2016. dec. 3. 18:02
1/1 anonim válasza:
Én is pont most a napokban iratkoztam ki.Nekem a Neptunba kellet megkeresni a kérvények részt és azon belül a kiiratkozás opciót.Ott már benn vannak az adatai az embernek csak az indokot kell kiválasztani ás elküldeni.Nekem azt mondták hogy az első kiiratkozást még elnézi az állam és díjmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!