Mi a menete a kiiratkozásnak az egyetemről? (BME)
Figyelt kérdés
Most kezdtem, de rájöttem, hogy teljesen mást akarok tanulni, mint amit itt tanulok, szóval ki akarok iratkozni. Hogy tehetem ezt meg?2013. okt. 19. 16:51
1/11 anonim válasza:
Fogalmazol egy kérvényt, hogy te 2013.okt.X. napjától szeretnél kiiratkozni. Kéred, hogy engedélyezzék.
Ennyi
2/11 anonim válasza:
Címzett pedig a "Dékáni Hivatal"
3/11 jr978e válasza:
Köszönöm a válaszokat! :D (Nem a kérdező vagyok, de ugyanaz volt a gondom. )
4/11 A kérdező kommentje:
Te is most kezdted az egyetemet? Kiiratkozol? Ha igen, lenne pár kkérdésem.
2013. okt. 21. 17:29
5/11 anonim válasza:
Ez a sors komolyan...
En ugyszinten ki szeretnek iratkozni, tobb okbol is. Es eppen most jutottam el erre a szintre h nagyon komolyan gondolom.
Beszeljunk ha lehet privibe :)
6/11 anonim válasza:
elozo vagyok, es szinten a Bme-rol vam szo..
7/11 A kérdező kommentje:
Melyik kar? :D
2013. okt. 22. 00:44
8/11 anonim válasza:
nem hogy örülnétek neki, hogy mo legjobb legerősebb egyetemére járhattok! más tudjátok mit meg nem tenne ezért?
10/11 anonim válasza:
Srácok ! :D Én is kiiratkoznék ( szintén BME ) , de egy halasztott tanév után . Tudnátok segíteni mit , hogyan , hova kellett menni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!