Rendészetire hogy csináltassak nőgyógyászati vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Mármint hogy menjek el nőgyógyászhoz, ha még szűz vagyok? Ismerősök mondták, hogy azokat vizsgálják meg, akik már nem szüzek meg szültek meg ilyesmi..az NKE-re szeretnék majd felvételizni rendészetire, és ott kérnek nőgyógyászati vizsgálat eredményt is..ilyenkor mi van? :o2016. dec. 2. 14:54
1/9 anonim válasza:
Mi lenne? Kérsz időpontot. Az nem igaz, hogy csak azok mehetnek.
2/9 anonim válasza:
Egyetemre akarsz menni, és még nem voltál nőgyógyásznál??? Hány éves vagy?
3/9 A kérdező kommentje:
17..
2016. dec. 2. 15:11
4/9 anonim válasza:
Nem csak azok mehetnek, akik nem szűzek. Időpontot kérsz, elmész, megmondod, hogy szűz vagy, papír kell a felvételihez és ennyi. Nem fogja elvenni a doki a szüzességed, ne legyél gyerek! Papírra van szükséged, intézd el!
(Megjegyzem, nagyon ideje lenne elmenni, felnőtt nő életének része a rendszeres kontroll. 17 évesen nem korai elmenni.)
5/9 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, tudok ajánlani nagyon kedves, nagyon finom és empatikus női nőgyógyászt, akitől nem kell félned! :)
6/9 A kérdező kommentje:
Nem éreztem szükségességét, hogy elmenjek, csak igen, a felvételihez kell..mellesleg miből áll ez az egész? Nyíregyházi vagyok, nem budapesti.
2016. dec. 2. 23:21
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy meg sem vizsgál sehogy sem. Ilyen doki is van. Főleg ha papír kell és még szűz vagy. Sok értelme nincs. Amúgy egy átlagos vizsgálat tapintásból és kenetvételből áll (évente 1x). De fel nem nyúlhat neked, kenetet meg minek venne, ha még senkivel nem voltál. Felesleges. Szerintem egy pecsét lesz egy papíron az egész.
8/9 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy hasi ultrahanggal is meglehet csinalni, felhívtam nyiregyen egy maganklinikat ok azt mondtak, hogy azt nem fogjak nekem fogadni, mas viszont azt irta, hogy ugy is jo.. orvosfuggo akkor?
2017. márc. 7. 18:06
9/9 anonim válasza:
Sikerült azóta elintézni? Én most mennék és parázok hogy így mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!