Továbbtanulás, hol van Szociális gondozó iskola? HEELP
Tatabányán lakok, és Szociális gondozónak szeretnék továbbtanulni. (Most vagyok 8.-os)
Tatabányán van is egy ilyen iskola a Mikes de az nem nyerte el a tetszésemet, eléggé rossz. (Diákoktól is rosszakat hallok.)
És hát akkor nyilván választásom nincs mint kollgiumba menni.
Szóval az lenne a kérésem hogy tudnátok nekem linket küldeni Szociális gondozó iskolákról, ami kollégiumos? Budapestet, Győrt ha lehet ne :D
És még mielőtt letámadnátok nem az volt az első hogy ide írtam és nem is foglalkozok vele, mert foglalkoztam (Már tavaly elkezdtem) de nem találtam semmit, csak olyan sulit ahol felnőtteknek van lehetőségük.
Előre is köszönöm!
Pannon Kincstár Tanoda, Komárom, Szélső utca 5
Hamvas Béla Szakképző Iskola, Oroszlány, Asztalos János utca 2
Bugát Pál Középiskola, Székesfehérvár, Gyümölcs utca 15
Szent -Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskola, Győr Cuha utca 2
Belinkeltem azért a többit is, amit leltünk. Nem csak szoc-gondozót, a hasonlókat is megnéztük. A sima ápolót, és a többit. Majd szemezgetsz. De biztosan van nektek is a suliba a nagy fehér könyv, kérd el az osztályfőnöködtől nyugodtan. És bár nem minden középiskolának van saját kollégiuma, de minden középiskolának van lehetősége kollégiumi elhelyezésre.
Köszönöm szépen, az első az katolikus iskola én nem épp az a fajta vagyok.
A Bugát Páli iskolánál nem találtam nyílt napot :/
A Szentgyörgyinél pedig már volt nyiltnap november 15.-16.-án :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!