Van valakinek Vendéglátó és Idegenforgalmi szakmenedzser moduláris OKJ-s vizsgára kidolgozott tételei? (A kereskedelmi menedzser moduljaival majdnem megegyezik, ha olyan van! )
sziasztok!
látom h az utolsó válasz már jó régen érkezett de azért hátha még vkinek van kedve tételekkel foglalkozni. kereskedelmi szakmenedzser szakra járok, a következő szóbeli tételek kellenének: 2655, 2658, 2659, 2660. ha vkinek megvan ezek közül valamelyik és van kedve elküldeni az nagyon jól esne. előre is köszönöm ha valaki szánt rám egy kis időt, nagyon nagy segítség lenne. köszönöm email:evazoli2321@freemail.hu
Évi
A 2416-06 tételeit én is szeretettel várom, ha esetleg megvan valakinek:$
melinda0116@freemail.hu
Nagyon megköszönném, ha valaki nekem is tudna küldeni vendéglátós tételeket!! Előre is köszönöm!
rita321@citromail.hu
Sziasztok!
Valaki el tudja küldeni a 2416-os modul kidolgozott tételeit? örülnék neki. ill. német tételeket(2657)? és a 2655-ösből a 16., 17., 19., 20. tételt?
Előre is köszönöm!
szaki.dorina@hotmail.com
Én is megköszönném, ha valaki küldene nekem Vendéglátó szakmenedzseres tételeket! Nekem is vannak! Előre is köszönöm!
petra-1987@freemail.hu
Az oldalamon találtok tételeket:
okjtetelek.blogspot.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!